Dagens ridpass

Idag blev det som sagt en uteritt. Mamma följde med också, med Valle då. Valle var lite tittig och Ziro likaså, men Ziro är mer fjantig ungponny.

Gjorde en massa öppnor och skänkelvikningar, och han gjorde dom väldigt bra när han fokuserade. Lite vingligt när han kollade på annat, men inte dåligt ändå. Vi höll oss bara till skritt, och sen gick vi till banan. Skippade traven och började galoppera direkt. Massa skritt-galoppövergångar och enkla byten. Har bara börjat med dom enkla bytena men han gjorde det bra. Lite svårt med att fatta vänster galopp från skritt bara.

Mot slutet när det blev jobbigt bestämde han sig för att han var färdig med vänstergaloppen. Han skulle inte fram, inte stå stilla och inte rygga. Det blev bara att han stog och studsade på stället och småreste sig. Funderade på om det kan vara så att han får ont av hoppsadeln (han hade den idag)? Han fick gå framåt ifall han bara fjantade iallafall, och sen kollade jag igenom hela ryggen när vi kom in. Han markerade ingenting någonstans så det var nog bara fjanterier. Ska dock bara rida med dressyrsadeln ett tag nu, och kolla om det blir något mer.


Gammal idolbild jag inte minns vem som gjort :)



KOMMENTARER


Namn :
Kom ihåg mig

E-mail : (visas ej)


URL/bloggadress :


Skriv din kommentar här :