Uteritt

Igår red mamma och jag ut en sväng. Ziro var piggelin men skötte sig bra ändå. Vi var bara ute ca 30 minuter och eftersom man inte vet vart det finns jägare eller hur dom skjuter så red vi inte långt heller. Jobbade Ziro lite i skritt. Öppnor och skänkelvikningar och sen efter ett tag tog vi trav. Fick till riktigt fiiina ökningar, så nu ska vi jobba massa på dom ute i skogen så han orkar hålla dom på banan också.

Sen efter en liten stund vände vi och galopperade nästan hela vägen tillbaka till en nerförsbacke som ledde in i skogen från början. Ziro fick sträcka ut lite, men inte för mycket för då hinner inte Valle med ;)

Sen när vi kom tillbaka från skogen red vi lite på ridbanan. Gjorde massa travökningar och det kändes liite som i skogen, men ändå inte. I skogen tar han i för kung och fosterland men inte på banan. Jaja, bara han får bygga upp musklerna så kommer det bli riktigt bra sen :D Sen gjorde vi även en del galopp-halt-rygga-galopp och så galopp-halt-galopp. Det funkar riktigt bra och jag slarvade inte, utan red ihop honom så han inte föll isär.

Igår var jag nöjd med honom, det var Ziro igen :D


Mysig sommarbild, saknar! :love:




KOMMENTARER


Namn :
Kom ihåg mig

E-mail : (visas ej)


URL/bloggadress :


Skriv din kommentar här :