Resultatet då

Resultatet från igår då:

Framridning: Var på utebanan först men det gick knappt att rida där. Han var spänd som en fiolsträng och lyssnade inte alls. Sparkade bakut och var rädd för allting, och rädd för dom andra hästarnas rumpor??

Gick in i ett ridtält som fanns där också, och där inne fanns bara ett annat ekipage men på utebanan 5 st. Ziro blev en helt annan häst! Jobbade på som bara den, lyssnade och var uppmärksam och jag kunde rida ihop honom ordentligt utan avbrott i galoppen.

På banan: Nja, inte särskilt nöjd. Han var lite ouppmärksam och vart lite trött och springig, men ändå mjuk och fin. Mellantrav vart det ingen, vet inte hur jag red där eller vad han gjorde. Blev lite högre knälyft och lite förlängd steglängd. I den andra mellangaloppen såg det ut såhär:

Fint va? Ett byte vart det också, då en 4a på den :P

Ingen superbra känsla, men det såg visst bättre ut än det kändes. 68,28% och en tredje plats. Hade näst bäst procent för det var två ettor, alltså delad första plats mellan två ekipage. Men trea av 25 är väl inte så dåligt? Dessutom är det GRYMMA ponnyer vi tävlar emot.

Tyvärr gick det inge vidare för mina lagkamrater så laget blev inte placerat i omgången, och inte heller totalt.




KOMMENTARER


Namn :
Kom ihåg mig

E-mail : (visas ej)


URL/bloggadress :


Skriv din kommentar här :