Startlista inför imorgon

Först skulle jag starta som nummer 2 av 15 i klassen. Nu när jag kollade var det annorlunda.



Sist i klassen! Dock är det *host* rosettplockare med i klassen *host*. Nej, men jag tycker det är himla fjantigt som några gör.

Ni kan följa oss på Equipe, HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!


/Nathalie

KOMMENTARER


Elin

Förlåt men kan inte vara tyst längre.. Det enda du babblar om inför tävlingar är hur mycket "bra" ponnyer du ska tävla mot, vilka rosettplockare det är eller hur många SM-ponnyer det är, bara för att kunna skryta om dig & Ziro sedan om det går bra för er på tävlingen. MEN så fort det inte är tävling på G så skriver du om hur fantastisk bra din ponny är och att han är Örebro/Värmlands bästa ponny. Hur tänkte du nu? Varför tar du då dem andra som ett "hot" när du i nästa andetag kallar din ponny för den bästa? Visst är han ung, har inte lika mycket erfarenhet som en ponny på 16 år men varför ens bry sig om de andra som deltar?

Och LA:P1 är en ganska så hög klass för en ponny att gå, det finns inte speciellt många svårare program att rida så även om man har ridit SM på sin ponny måste man ju få rida LA:P1 på nästa tävling. Man kan ju inte åka land och rike runt bara för att rida FEI program. Anordnar en klubb i distriktet/granndistriktet en LA:P1/lagtävlansprogram vad det nu än är så är det väl självklart att man rider eftersom det är nära?



Sen alla SM ponnyer du jämt snackar om, jag har inte sett ett enda ekipage i startlistorna som du tävlat mot som har gått SM. Någon ponny kanske har gjort det, men nu har en ny ryttare. Man är nybörjare med varandra då, det tar normalt 1 år att rida in sig på en ny häst, har du aldrig tänkt på det? Man måste väl få börja om från början även om ponnyn har gått SM.

Jag förstår om du skulle reagera om det var en LB:1 och du skulle tävla mot ett ekipage som vanligtvis rider på FEI nivå, men lite måste du nog tänka till.

Annars har du en bra blogg, men ibland går det lite till överdrift..

2012-05-26 // 21:28:37

Say wut? Det har du nog fått om bakfoten lilla vännen. Om det är SM-ponnysar med, får jag inte skriva det? Är det ett starkt startfält så får jag väl skriva det? Jag har inte sagt att han ÄR bäst, jag har skrivit att han kommer BLI.



Tror du att alla ponnysar vi tävlar mot kommer från Örebro/Värmland? Nej, vi har mött ekipage från stockholm och Göteborg, och andra städer.



Vem bryr sig INTE om vilka andra som deltar? Tävlar man så bryr man sig, inget mer med det.



Det är väldigt dåligt med regionala tävlingar för mig också, men vad gör jag? Jag VÄNTAR. Jag startar inte en lokal LC-LB bara för att det är nära. Det är ungefär samma sak.



Om du inte ser ekipagen som gått SM, kolla igen. Visst, man känner inte en ny häst. Men tar man vinst efter vinst så går man vidare. Man dräller inte runt i klasser som är FÖR enkla.



HAHA, jag har tävlat mot en ponny som gått FEI flera gånger på stadiga 65% i LB-program.



/Nathalie

2012-05-26 // 23:01:52
Linn

Jag håller med föregående talare Elin!

Så fort du får kritik emot dig så kan du inte ta den. Du blir förbannad och spyr galla igen.

Det var ganska komiskt att du skrev när du skulle tävla i Björkliden att du endast åkte dit för att du vilöe höra vad den domaren tyckte. Ha, det ville du ju inte för du skrev domarjävel och massa skit och att ritten var värd mer. Du ville alltså inte höra vad hon sa. Ta till dig det och förbättra det till nästa gång?

Dessutom visade du en film på den ritten, den var inte värd så mycket mer? Han var inte stadig i som form, inte i en form för en så hög klass, sen var han ju jätte slö? Glöm inte bort att du tävlar en vedömningssport där domare dömer.

Sen är det faktisk ganska pinsamt att när det går dåligt att du antingen gnäller på din ponny eller på domaren. Kan man inte bara säga att nej det gick inte bra? Varför alltid skylla på någon? Sorgligt..

Sen all den okunskap du bär runt på, du tror att du är as duktig och så. Du är duktig har gjort ett bra jobb med din ponny. Men du har verkar det som ingen aning om vad skillnaden är mellan en la och en p1

2012-05-27 // 11:32:08
Linn

Kom åt fel knapp..

Hur som det krävs ganska mycket mer i en P1. Samling, skolor enkla byten... Du vet väl att skolorna är samlande rörelser och inte lösgörande som du skriver?



Åter igen, ta åt dig av kritiken! Bara för att det låter och känns negativt, se det positivt, ta det till dig våga förbättra dig och inse att du faktiskt är långt i från bäst men kan med rätt hjälp och med utb tränare som kanske har erfarenhet av dina ambitioner komma att bli väldigt mycket bättre.

Rosett på tävlingen är väl inte allt, huvudsaken är väl känslan, och att man gör sitt bästa och har kul. Rosetten är bara en bonus.

Kämpa vidare och lycka till!

Mvh Linn en föredetta ponny dressyrryttare

2012-05-27 // 11:40:45
Anonym

Båda 2 innan har fått ur sig riktigt kloka tankar angåend dig och dina åsikter osv!

Jag måste bara få ur mig detta, att klanka ner på domaren efter en klass är nog det mest löjliga jag vart med om. Hur kan man bara skriva domarjävel? Du är nere på samma låga nivå som dressyrmupparna nu så som dom klankar ner på en viss domare. Ni har valt sporten själva, ingen har tvingat er. Dom är utbildade till att sitta där varför, dom har bra mycket mer kunskap än vad du och mupparna har, om dom nu är så värdelösa kan ni lika gärna sitta där och döma? Växupp och lägg ner! Patetiskt!!!

Mognare än så är du väl? Och dessutom sluta bara vilja vara som Linn Ingvarsson. Hon har köpt ett sånt pannband du önskar dig, med pärlor och swarovski förvånande att du vill ha det...

Tack för mig

2012-05-27 // 12:09:28
Emma

ha ha... jag vill också vara som Linn eller som vem som helst, bara jag får köpa ett sådant pannband :) Vill inte du ha ett? Eller kollar du först vad Linn har köpt och sedan undviker att skaffa ngt liknande? Det är ju smart, tänk om alla var lika smarta som du är.... Jag tycker absolut Nathalie att du ska köpa det här pannbandet. Det är så fint och passar Ziro perfekt. han är verkligen en som syns i mängden!Kram på er och hoppas att du ska ha en bra födelsedag!!!!!

2012-05-28 // 16:16:16
Namn :
Kom ihåg mig

E-mail : (visas ej)


URL/bloggadress :


Skriv din kommentar här :